Dekor på glass kan tilpasses ditt kontormiljø og samtidig bidra til økt sikkerhet. Les mer om hvordan glassmarkører og vindusdekor kan hjelpe deg med å skape både estetisk tiltalende og funksjonelle løsninger.

Tilpassing av kontormiljø

Vindusdekor gir deg muligheten til å tilpasse ditt kontormiljø på en unik måte. Enten det er et moderne og profesjonelt utseende eller et mer kreativt og personlig preg du ønsker å oppnå, kan vindusdekor være løsningen.

Du kan benytte alt fra bildemotiver, frostet folie, farget transparent folie osv., og gjerne kombinere løsningen med noe informativt i firmaets profil.

Sikkerhet på arbeidsplassen

For å øke sikkerheten på arbeidsplassen er det viktig å merke glassfelt i inngangspartier og kommunikasjonsveier der det er fare for sammenstøt. Dette kan oppnås ved å bruke glassmarkører eller vindusdekor.

Redusert Innsyn

Vindusdekor kan også være en effektiv måte å hindre eller redusere innsyn til kontorer, møterom og lignende områder. Dette gir ansatte en følelse av privatliv og kan være spesielt nyttig i kontorer med åpen planløsning.

Uansett hva ditt behov er – vi hjelper deg å skape dekorative og smarte løsninger!

Se et utvalg av leverte løsninger her.