PLATESKILT - ELLER UTFRESTE BOKSTAVER?

Selv om de som oftest blir valgt og brukt som et rimelig alternativ, kan plateskilt virke mot sin hensikt ved å skape et "billig" inntrykk og ødelegge for en ellers fin fasade.
Utfreste frittstående bokstaver bruker bygningen som bakgrunn, og er langt enklere å tilpasse ulike former for arkitektur.

Fres eller plateskilt I de nye retningslinjene og vedtektene for skilt og reklame i plan- og bygningsloven er denne formen for skilting fremhevet nettopp fordi den tilpasser seg arkitekturen i steden for å skjule den.

....Dessuten er ikke utfreste fasadebokstaver så kostbart som noen tror! -Vi leverer alle typer utfreste fasadebokstaver i f.eks aluminium, stål, oppskummet PVC og akryl.
Enkelte materialtyper egner seg fint uten noen form for overflatebehandling. Men hvis det ønskes en spesiell farge eller finish, kan vi lakkere og/eller foliere frontene med den fargen eller dekoren dere ønsker. Alle freste skilter leveres med egnet festemateriell tilpasset den aktuelle fasaden, og vi kan også tilby eksterne belysningsarmaturer som er designet for skilt-bruk.

-Ta kontakt for en eventuell befaring og et uforpliktende tilbud!